Cel mai mare Black Friday din Romania – eMAG, un marketplace de 5 stele

Cel mai mare Black Friday din Romania – eMAG, un marketplace de 5 stele

Cand are loc eMag Black Friday?

eMAG, cel mai mare Marketplace din Romania cu 12 showroomuri, 4 centre IT, peste 2000 de angajati si suport client 24/7, se apropie de a sasea editie a evenimentului cu cele mai multe reduceri din an, Black Friday. Ziua cea mare a evenimentului va fi 17 Noiembrie 2017, in care vor participa si cei 2000 de comercianti din eMAG Marketplace, mai mult decat dublu comparativ cu editia de anul trecut, cu produse din cele mai diverse categorii.

Ofertele eMAG Black Friday vor acoperi produse din game foarte variate, de la televizoare, telefoane mobile, tablete si laptopuri, produse IT, produse smart (bratari, smartwatch-uri), frigidere, masini de spalat, la produse pentru copii, imbracaminte si incaltaminte, cosmetice, produse pentru casa si gradina, articole sportive, produse si accesorii pentru masina, mobil.

Ceea ce trebuie sa faci este doar sa fii online pe site in data de 17 Noiembrie, pentru a prinde reducerile dis-de-dimineata. Tine minte ca in primele ore din ziua de Black Friday se vand de obicei cam 70% din produsele reduse, deci incearca sa fii pe faza daca iti doresti sa achizitionezi ceva anume!

 

Verifica reducerile de 5* eMag Black Friday 2017!

 

Ce este eMAG Marketplace?

eMAG Marketplace este sistemul prin care partenerii eMAG isi afiseaza propriile produse pe emag.ro, alaturi de produsele vandute direct de catre eMAG. Clientii pot comanda simultan atat produse eMAG cat si produse din oferta oricarui partener eMAG.

 

Este de la sine inteles ca toti partenerii care fac parte din sistemul Marketplace au fost selectati prin procedee riguroase, fiind in mod constant monitorizati si sustinuti in activitatea lor, pentru a oferi servicii de calitate si la standarde inalte, asa cu sunt obisnuiti toti clientii eMAG. Acest lucru confera magazinului o rata de 5*, indiferent la care din serviciile sale te raportezi.

 

Ce alte reduceri de stoc pot fi gasite pe eMAG?

 

eMAG prezinta pe platforma sa o cateogie aparte in meniul site-ului unde apar in mod constant reducerile disponibile. In general, ele se ridica si pana la reduceri de 50% la anumite produse, asadar sfatul nostru este sa intrati in mod constant pe site pentru a descoperi ultimele reduceri aparute la categoriile voastre preferate.

In plus, daca nu te deranjeaza sa cumperi produse resigilate, a le alege este o optiune foarte buna din punct de vedere al economiilor tale! Produsele resigilate sunt produse functionale, testate sau doar expuse pe raft. Ele sunt sigilate de doua ori, de acolo si denumirea lor. Spre deosebire de produsele sigilate, acestea au fost și testate de tehnicienii eMAG, sau au fost prezente in showroom-uri, dovedindu-si calitatile de necontestat.  Care este avantajul lor? Ca sunt 100% functionale, si au un pret foarte bun, pe care probabil ca nu o sa il gasesti la alte magazine din Romania.

 

Verifica reducerile de 5* eMag Black Friday 2017!

 

 superreduceri.com

Comments

comments