Early Black Friday 2017 la Flanco

Early Black Friday 2017 la Flanco

Anul acesta, Flanco a dat startul reducerilor mai devreme si a inceput luna Noiembrie cu super oferte la absolut toate categoriile de pe site, ajungadu-se si la reduceri de 80% la anumite produse. Cumparatorii au timp sa studieze stocurile, insa zaboveala are si ea un pret! In majoritatea situatiilor de acest fel, produsele se vand de la o ora la alta, asadar merita sa stiti cam cum sta situatia la Early Black Friday Flanco.

 

  1. Promotiile dureaza intre 27.10 si 19.11, adica momentul in care se termina in mod oficial si weekendul national Black Friday in Romania.
  2. In fiecare saptamana, intra la reduceri noi produse, asadar viziteaza pagina in fiecare zi pentru a putea fi in tema cu produsele hero si pentru a vedea stocurile actualizate pentru produsele tale preferate.
  3. Categoriile reduse? Toate! Televizoare, audio-video, eletrocasnice mari, IT, gaming, electrocasnice bucatarie, ingrijire personala, telefoane si gadgeturi, casa si gradina, ingrijirea locuintei.

 

Vezi Magazinele Participante la Black Friday 2017

 

Urmeaza trenurile si prinde reducerile

Stiai ca anul acesta impletiturile sunt foarte mult in #trend? Afla ca cea mai mare reducere din toate produsele de ingrijire personala este la Aparatul de Impletit Babyliss Secret, 70% fata de pretul sau intreg din afara ofertei.

Poate ai asteptat pana la sfarsitul anului pentru a-ti innoi televizorul cu unul 100% nou si smart? Dar daca ti-am spune ca poti avea un televizor cu LED, ecran curbat, cu 3000 de lei mai ieftin decat pretul din magazine? Acest televizor samsung electrizant s-a redus de la 8999 lei la 5999 lei, adica cu 33%, numai cu ocazia promotiilor early Black Friday by Flanco.

Pentru amatorii de sport, camerele special realizate pentru o viata activa au reduceri masive, insa aceasta camera video Evolio, iSmart, ultracompacta si rezistenta la apa, care poate filma 4 K la 10 frame-uri pe secunda, chiar le intrece pe toate, avand super-reducerea de 50%. Daca ai iubitori de senzatii tari in lista ta de prieteni, stii acum ce cadou le poti face de Craciun!

 

Stiai despre Garantia All Inclusive?

Flanco aduce aminte cumparatorilor sai de cel mai iubit concept al vacantelor: all inclusive. Dar ce reprezinta el in legatura cu produsele de pe site?

  • 5 zile lucratoare termen de reparatie
  • Extinderea garantiei pana la 4 ani, de la data achizitionarii produsului
  • Gratuit: preluare si retur produs dupa remediere, clientului revenind-ui doar responsabilitatea de a-l ambala

 

Vezi AICI: Black Friday Flanco!

 

Permite-ti mai mult, cu CashBack!

Daca inca nu te-am convins, mai avem o veste aprig de buna: poti economisi si mai mult, pentru mai multe cumparaturi online, facandu-ti cont pe platforma CashBack Shopping , unde la toate cumparaturile facute de pe site-ul Flanco. Procentele primite inapoi se repartizeaza astfel: intre 1.5% si 5% , in functie de categoria de produse aleasa.

 

Spor la shopping!superreduceri.com

Comments

comments