Credit online – o solutie la indemana oricui

Poate ca ti se intampla destul de des sa ramai in pana de bani fix in momentul in care ai cea mai mare nevoie de ei. Solutii sunt, dar nu mereu gasesti un prieten bun care sa te poata imprumuta si bineneteles ca in momentul X pana si parintii tai au alte prioritati.

Daca tu crezi ca esti un om responsabil, solutia optima pentru tine este doar la un pas distanta. Creditul sau imprumutul bancar! Cu totii ne ferim de banii si imprumuturi bancare pentru ca de obicei acestea nu se pot indinde pe o durata foarte lunga (depinde si de suma imprumutata).

Daca iti este teama de creditele bancare, iata ceva ce trebuie sa stii!

Totul despre credite bancare

Creditul ar putea fi imaginat ca o relatie intre doua persoane: creditor si debitor. Imprumutul este de obicei o suma de bani care trebuie inapoiata intr-o perioada de timp stabilita de comun acord. Nu uitati nici de dobanda! Dobanda reprezinta castigul creditorului pe care acesta il pretinde debitorului pentru folosirea imprumutului.

Desi relatiile de credit au existat inca din antichitate, desigur, sub forma schimburilor de bunuri actuale contra unor bunuri viitoare cu scopul de a sustine o afacere prezenta sau de a asigura consumul actual, in economia actuala creditul reprezinta relatia stabilita intre creditor si debitor, bunul de schimb fiind reprezentat de banii.

Unde faci un credit?

Raspunsul este foarte simplu! Orice banca pune la dispozitie in zilele de astazi posibilitatea de imprumut atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice. O alta posibilitate o constituie o institutie financiara nebancara aprobata de lege. Inainte sa te hotarasti care este cea mai buna solutie pentru tine, este indicat sa te informezi foarte bine cu privire la alegerea pe care vrei sa o faci.

Ce suma poti sa obtin printr-un credit?

Trebuie sa stii ca suma maxima pe care o persoana o poate imprumuta este direct proportionala cu venitul ei lunar. In concordanta cu noile reglementari, bancile au puterea de a decide individual propriile praguri de indatorare. De obicei persoanele cu venituri mai mari pot acum aloca o parte mai mare din venituri pentru achitarea ratelor.

Tipuri de credite

A. Credit pentru Persoane Juridice

Aceste credite sunt destinate companiilor mari, persoanelor fizice autorizate, asociatiilor familiale, profesiunilor liberale si pot avea ca destinatie capitalul de lucru, investitii sau acoperirea altor nevoi financiare si pot fi acordate cu diverse tipuri de garantii. In functie de scopul final, creditele se acorda pe termen scurt, mediu sau lung.

B. Credit pentru Persoane Fizice

  1. 1. Credit pentru nevoi personale– Acest tip de credit se acorda de obicei pentru acoperirea necesitatilor actuale ale solicitantului, existand astfel libertate totala in ceea ce priveste sumele creditate.
  2. 2. Credit auto– Dupa cum ii spune si denumirea, acest tip de credit are ca destinatie achizitia de noi autoturisme de la distribuitorii autorizati sau autoturisme second hand de la comercianti de autoturisme second-hand sau de la persoane fizice.
  3. 3. Credit imobiliar– Unul dintre cele mai populare credite din ultimul deceniu. Acesta este potrivit pentru construirea sau achizitionarea unui imobil, sau al unui teren, dar cu ajutorul lui puteti realiza si actiuni de renovare sau extindere.
  4. 4. Credit Ipotecar
  5. 5. Credit pentru bunuri de folosinta indelungata
  6. 6. Overdraft
  7. 7. Card de credit

Cum poti accesa astfel de credite si de unde?

Toate institutiile bancare si nebancare dar in conformitate cu legea, sunt acreditate sa ofere clientilor imprumuturi financiare aplicate conform cerintelor debitorului. Modalitatea de a accesa un credit este foarte simpla deoarece, un consultant bancar te va ajuta sa gasesti varianta de creditare personalizata nevoilor tale. Aceste institutii pe langa posibilitatea creditarii, pun la dispozitia clientilor sai si oportunitatea de a alege alte produse bancare in beneficiul celui din urma.

Dacă vorbim despre celelalte moduri de creditare, instituțiile nebancare, aici, lucrurile par a fi și mai simple! Iata cateva dintre beneficiile acestora:

  • • Sunt usor de achizitionat
  • • Sunt eficiente mai ales cand esti in situatii limita
  • • Sunt usor de gestionat

Avand un numar cosiderabil de institutii bancare/ nebancare ce pun la dispozitie numeroase credite avantajoase, cel mai inteligent lucru pe care-l poti face este sa actionezi, sa dai viata visurilor tale si sa-ti indeplinesti toate dorintele! Pentru ca finantarea este la doar un pas de tine! Pentru ca fericirea sta in lucruri mici, si mai ales pentru ca meriti sa te bucuri din plin de fiecare clipa!

Pentru a fi sigur că faci alegerea bună, pe tot parcursul completarii formularelor, vei avea parte de consultanta de calitate, si iti vor fi explicate toate subpunctele contractului, astfel incat totul sa fie clar in ambele parti.

Informează-te cu privire la banca/ instituția nebancară la care vrei să-ți faci împrumutul, compară ofertele și alege cel mai bun credit pesonalizat nevoilor tale! Meriti ce-i mai bun si meriti sa indraznesti! Ai curajul de a-ți indeplini visul, ai curajul de a fii independent!

Comments

comments