electrocasnicele-eMag-elefant-reduc-preturile-aproape-la-jumate

Electrocasnicele sunt la mare cautare, asadar eMag si Elefant le reduc preturile aproape la jumate!

Stiai ca frigiderul consuma 12% din curentul pe care il platesti pe factura fiecarei luni? In plus, jumatate din aerul rece dinauntru iese atunci cand usa frigiderului este deschisa. Atunci cand frigiderul tau nu mai este nou ca in primii ani de viata, el consuma si mai multa energie, fiindu-i din ce in ce mai greu sa functioneze datorita functionalitatilor incetinite.

 

Unde cumperi un frigider nou in ianuarie?

Ramane la latitudinea ta sa alegi intre  clasele energetice  A++ sau A+++ (definite de eticheta energetica).

La un frigider avand clasa A+++ cosumul de energie electrica este cu 60% mai mic decat un aparat incadrat in clasa energetica A.

Frigider Beko, Arctic, Samsung, Indesit, si multe altele, sunt disponibile la oferta din 8-14 ianuarie, unde reducerile ajung pana la 45% !

 

P.S. Stiai ca te poti folosi de congelatorul tau pentru a incarca bateriile NiMH si NiCad, pentru a recupera anumite date de pe un drive stricat sau pentru a scoate guma de mestecat de pe haine? In plus, aerul rece din congelator omoara bacteriile si indeparteaza mirosurile neplacute – punand o pereche de blugi jeans intr-o punga in congelator, ii poti reda culoarea si prospetimea ca atunci cand i-ai cumparat pentru prima data.

 

Stiai ca aspiratorul este de fapt cel mai utilizat aparat electocasnic din lume, in urma unui sondaj dat in vileag de catre Asociatia Producatorilor de Aspiratoare? 98% din case detin un aspirator, indiferent care este marca sau modelul lor. Exista chiar si un muzeu al aspiratoarelor, care isi are locatia in St. James, Missouri!

 

Unde gasesti un aspirator nou in ianuarie?

eMag (vezi reducerile): reduceri de pana la 45%

Elefant: reduceri de pana la 70%

Cea mai tare reducere de pe Elefant:

Asipirator Rohnson fara sac, avand filtrare cu apa si dispozitiv special pentru aspirat in colturi.

 

 superreduceri.com

Comments

comments