Iphone XS, cele mai noi telefoane din gama Apple

Cel mai nou telefon adus de catre cei de la Apple este noul Iphone XS. La prima vedere telefonul este asemanator cu cel de anul trecut si anume Iphone X, dar adevarata schimbare se produce in “interior”.

Dupa cum ne-am obisnuit varianta S al telefoanelor marca Apple nu este foarte diferita de varianta originala. In cazul de fata cei de la Apple au adus mai multe imbunatatiri telefonului decat in celelalte cazuri. Dupa cum am specificat la prima vedere pentru un utilizator obisnuit ce nu pune accent pe detalii aceasta versiune nu se diferentiaza prea mult.

Prima schimbare pe care o putem observa este culoarea noua si anume culoarea aurie. Pe margini este prezenta si o nuanta de cupru. Aceasta varianta este o imbunatatire adusa telefonului care in mod obisnuit vine in gri sau argintiu.

Haideti sa vorbim acum de poate cea mai mare schimbare adusa telefonului si anume chipset-ul bionic A12. Aceasta este un nou chipset marca Apple iar aceasta fiind poate cel mai puternic pe care il putem avea pe un smarthphone.

Avand in dotare un hexa-core CPU ce la randul lui are doua “power” cores si alte 4 cores special optimizate pentru eficientizarea telefonului.

Acest procesor nu o sa isi faca simtita prezenta prea mult atunci cand trimiteti mesaje sau cand navigati pe internet, fiind mult prea puternic pentru ca astfel de aplicatii sa ii puna probleme. Insa daca vorbim de realitatea virtuala acesta isi va face simtita prezenta si va fluidiza perfomanta aplicatiilor pe care vreti sa le folositi. Nu doar realitatea virtuala beneficieaza de aceasta imbunatatire ci si aplicatiile ce puneau probleme inainte, acum se vor misca mult mai bine.

Vezi mai multe oferte pentru Iphone XS

Aceasta imbunatatire a vitezei este usor de simtit, deoarece iPhone XS este unul dintre cele mai rapide telefoane pe care le-am testat vreodata.

Chipset-ul A12 aduce un plus în performanța grafica – jocurile devin din ce în ce mai aproape de grafica la nivel de consola și am avut sansa sa vedem si cateva titluri AR.

Iphone XS vine la pachet cu sistemul de operare iOS 12 ce aduce un bonus de performanta de peste 10% fata de celalte telefoane din gama Apple.

Una dintre principalele imbunatatiri aduse cu iOS 12 sunt notificarile grupate. Spre exemplu atunci cand folosesti telefonul pe modul casti pentru o perioada indelungata, nu vei mai gasii lista nesfarsita de notificari cu care te-ai obisnuit pana acum. Vei putea totusi sa navighezi prin lista de notificatii doar printr-o simpla atingere a telefonului.

Ca si noutate in materie de fotografie, noul Iphone XS aduce functia de Smart HDR, ce va ajuta sa va imbunatatii snapshot-urile in principal, in rest majoritatea specificatiilor fiind aseamanatoare cu cele a lui Iphone X, ambele fiind echipate cu un senzor dual de 12 MP pe spate.

Bateria telefonului este net superioara oricarui Iphone de pe piata. Daca ajungi de la o versiune de Iphone 7 sau mai jos, la Iphone XS, vei putea sa vezi cu adevarat diferenta. Cu ajutorul catorva placute de incarcare wireless( una la munca si una acasa), nu vei avea nici un fel de problema cu bateria indiferent cat de mult folosesti telefonul zilnic vorbind, trimitand mesaje, e-mails, navigand sau jucandu-te.

Ca si verdict Iphone XS sau XS Max se merita achizitionate. Pana acum fiind cele mai bune telefoane produse de Apple. Diferenta intre Iphone XS si XS Max fiind marimea ecranului si totodata marimea bateriei.

Vezi mai multe oferte pentru Iphone XS Max

superreduceri.com

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *