Telefoanele Vonino, o alternativa pentru marcile deja consacrate

In ziua de astazi toata lumea se axeaza pe telefoanele de top produse de firme cu renume, dar daca doriti un smartphone “autohton” puteti sa optati pentru unul dintre modele oferite de catre compania americana Vonino. Telefoanele produse de acestia fac concurenta destul de serioasa celorlalte telefoane low-mid-end, fiind accesibile ca pret pentru toate buzunarele.

Pe piata din Romania puteti gasii telefoane precum Vonino Jax S, Vonino Volt X sau Vonino Xylo P.

Vonino Jax S este un telefon foarte practic, avand un raport calitate pret foarte bun. El vine echipat cu un suport dual Sim, ceea ce va va usura destul de mult situatia in caz ca utilizati doua cartele. Memoria interna este de 16 GB, fiind destul de suficienta pentru un telefon mediu ca performanta. Pe langa memoria interna puteti atasa telefonului un card microSD de pana la 128 GB. Telefonul vine cu un sistem Android 7.0(este printre cele mai noi sisteme Android de pe piata).

Daca va incomodeaza un telefon mare si in acelasi timp greu, cu Vonino Jax S nu va trebuii sa aveti o asemenea problema, deoarece telefonul cantereste nu mai mult de 140g.

Camerele video ale telefonului sunt mid-range(avand doua camera video una frontala si una principal pe spate). Cea frontala avand o capacitate de 2 Mp iar cea principala de 8 Mp fiind echipata cu functia HDR, stabilizator de imagine, mod panorama, fotografiere continua pana la 99 de cadre, iar rezolutia maxima cu care puteti face poze este de 3264x 2448.

Un mare plus adus telefonului este finetea de care da dovada, experienta redata de acest device atunci cand navigati prin meniul sau, este foarte placuta, neavand neplaceri precum blocarea ecranului.

Autonomia bateriei acestui telefon, se dovedeste a fi foarte buna, telefonul fiind activ pana la 3 zile fara a avea nevoie de incarcare. Pentru un smartphone acest lucru este foarte important deoarce durata de functionare al unui asemenea device este In general de 1 zi fara a fi necesara incarcarea lui.

Modelul Volt X este putin mai ieftin ca Jax S, dar specificatiile lui nu difera foarte mult. Avand functinalitatea Dual sim, camera frontala de 2 MP si o camera principala de 8 MP, telefonul se deosebeste fata de modelul amintit mai sus doar prin memoria interna ce este doar de 8 GB caruia I se mai poate adauga un card microSD de pana la 32 GB. O imbunatatire fata de Jax S este faptul ca acest model suporta o conexiune a internetului 4G pe cand celalalt suporta doar 3G.

Deci ca si concluzie telefoanele marca Vonino sunt excelente pentru persoanele ce folosesc telefonul pentru ceea ce este conceput, pentru a comunica. De la bacteria de 4000 mAh pana la usurinta cu care te deplasezi prin meniul telefonului, vei putea afirma ca ai facut o minima investitie pentru un produs calitativ.

Vezi mai multe modele din gama Vonino

superreduceri.com

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *